december 2016

Trainingen kerstvakantie - Ekeren

Tijdens de kerstvakantie is er een aangepaste regeling om te training in Ekeren.

  • GEEN training tussen Kerstmis en Nieuwjaar
  • GEEN training op maandag 2 januari
  • Traing op woensdag 4 januari volgens de normale uren en groepen
  • GEEN training voor kangoeroes op vrijdag 6 januari
  • Op vrijdag 6 januari gaan we met alle benjamins, pupillen, miniemen en cadetten 'drie koningen' zingen. De opbrengst gaat naar de nieuwe kantine. Dit vervangt de training! Vergeet je fluovestje en jas niet. We verzamelen om 17u00 en starten om 17u30. Einde voorzien om 19u00. Om voldoende begeleiders te voorzien, vragen we om even via mail aan Anke te bevestigen dat je zal deelnemen.

Fijne feestdagen!

Nieuwjaarsreceptie 2017

Het einde van 2016 nadert, en het bestuur wenst je dan ook een gezellig eindejaar en een voorspoedig 2017. Om dat nieuwe jaar ontspannen in te zetten, nodigen we de leden van de club graag uit voor een hapje en een drankje op de BREAK-nieuwjaarsreceptie op vrijdag 20 januari.

 

Testafname STR Kern Ekeren

Testafname Start To Run-ers te Ekeren - Gejaagd door de wind. 

Na 10 weken was het dan eindelijk zover. Na al die weken trainen om van 0 naar 5 km te gaan, waren we er klaar voor. De testafname zou plaatsvinden tijdens de jaarlijkse Zandloper-run. Sinds kort een mooie loop tussen en in het groen van Ekeren. Echter,......... de weergoden dachten er anders over.

Storm en rukwinden werden er voorspeld, parken en bossen werden afgesloten en om geen risico's te nemen werd de Zandloper-run afgelast. 

Veldloop Brasschaat 10 december 2016

Nu zaterdag 10 december organiseert AC BREAK in samenwerking met het KAVVV (de Antwerpse Vereniging van Vriendenclubs) een veldloop in het park van Brasschaat.

De eerste start wordt gegeven om 13u30. Start en aankomst zijn ter hoogte van de obelisk in het gemeentepark (vanaf het stadion rechtdoor het park in). De benjamins meisjes (1e, 2e en 3e leerjaar) starten als eersten, gevolgd door de benjamins jongens. De juniors, seniors en masters starten na 15u00.

Leden van AC BREAK kunnen gratis deelnemen aan deze veldloop. Meld je wel aan op het secretariaat.