september 2018

Schitterend debuut op de marathon in Berlijn van Nick Van Peborgh

Schitterende eerste marathon van Nick Van Peborgh in Berlijn.
In de verbluffende wereldrecordrace van Keniaan Eliud Kipchoge (2u01'39"!) zette Nick 2u15'04" neer. Slechts één Europeaan deed beter. Onze langeafstandsspecialist eindigde daarmee veertiende, in een bijzonder sterk deelnemersveld. Nick prikt ook de derde Belgische prestatie van het jaar op de tabellen, na Europees kampioen Koen Naert en Bashir Abdi. Dat verdient een langdurig applaus!

In Memoriam

Vrijdag ll, 14 september kregen we het verschrikkelijke bericht dat 1 van onze joggers, Paul Lathouwers, overleden is ten gevolge van een zeer zwaar arbeidsongeval in de Antwerpse haven. Paul was een sportman in hart en nieren. Steeds met de glimlach, klaar met een vriendelijk woord of grap,  een groot hart en steeds een helpende hand klaar voor zijn vrienden. Wij wensen zijn vrouwke Heidi, ook lid van de club, zijn familie, de joggers en zijn vrienden en collega's veel sterkte toe om dit verlies te verwerken en bieden vanuit AC Break ons diepste medeleven aan. 

In Flanders Field Marathon 2018

Prachtig resultaat van onze marathonlopers.

Het was een loodzware editie met wind bijna steeds in het nadeel en in de tweede helft een brandende zon.
6 van de 8 nieuwelingen haalden de eindmeet, Patrick Roelands was de snelste in 3h24' en nog 10 anderen bleven onder de 4h, prachtige prestaties!
Van de 24 hebben er 21 deze marathon uitgelopen.

Clubkampioenschap 29/09/2018

Het clubkampioenschap voor benjamins, pupillen en miniemen vindt dit jaar plaats op zaterdag 29 september in Brasschaat!

Ook voor cadetten, scholieren, junioren, seniors en masters is er die dag een clubkampioenschap, bestaande uit een meerkamp.

Aansluitend op de finale wordt er ook een spaghetti-festijn georganiseerd.

Meer informatie kan je hier terugvinden.