Lessenreeks voorjaar 2024

AC BREAK richt ook dit jaar een cursus Start to Run in. Dit voorjaar wordt een sessie ingericht voor absolute beginners, met als doel 5 km te lopen na 10 weken training. Joggers met jarenlange ervaring in Start to Run begeleiden de groep naar hun doel.

Voorjaar 2024

Start To Run 0 - 5 Km

De cursus wordt dit voorjaar enkel in Brasschaat ingericht en start op dinsdag 27 februari. Het doel van deze cursus is om iedere deelnemer 5 km te laten lopen na een trainingsprogramma van 10 weken.

Het trainingsschema bestaat uit 3 trainingen per week, die allemaal onder begeleiding kunnen afgelegd worden bij AC BREAK. Dit schema is al door vele honderden joggers met succes gevolgd. Aarzel dus niet om het te proberen. Ter illustratie, de eerste training duurt slechts 18 minuten, waarvan een groot deel wordt gewandeld.

Na afloop van de lessenreeks is er een testafname, waarbij 5 km op eigen tempo gelopen wordt. Deze wordt georganiseerd op zondag 5 mei.

Trainingsuren en locatie

Brasschaat

De trainingen van de Start to Run sessies vinden plaats op dinsdag, donderdag en zondag. Er wordt afgesproken aan de bareel voor het Louis De Winterstadion in het park van Brasschaat.

DAG UUR LOCATIE
Dinsdag 19:00 u stadion
Donderdag 19:00 u stadion
Zondag 10:00 u stadion

Praktische informatie

Op maandag 26 februari vindt er om 19u00 een infovergadering plaats voor deze sessie in de kantine (helemaal rechts) van het Louis De Winterstadion in Brasschaat. Hier wordt meer uitleg gegeven over het schema, kledij en schoeisel. De prijs voor de sessie bedraagt 30 €. Daarvoor krijg je 10 weken lang begeleiding, een aangepast trainingsschema en je bent verzekerd voor de ganse duur van de training. Na afloop van de testafname worden de diploma's uitgereikt. Bij verschillende ziekenfondsen kan je een deel van het inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen.

Inschrijven gebeurt bij voorkeur op voorhand via het inschrijvingsformulier op deze website. Betalen doe je via overschrijving op het rekeningnummer BE43 4151 1373 1101. De trainingen beginnen stipt. Zorg er dus voor dat je op tijd op de plaats van afspraak bent.

Wens je meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier (categorie: Joggers - Brasschaat). Je vraag wordt dan doorgestuurd naar één van onze jogverantwoordelijken. Na de Start to Run sessies biedt AC BREAK mogelijkheden aan om in groep te blijven lopen, en te trainen voor bepaalde wedstrijden. Dat kan door je aan te sluiten als jogger. Meer informatie vind je op de pagina's voor joggers. Voor degenen die de Start-to-Run-sessie hebben meegedaan is er een voordelig tarief.

Joggers met voldoende ervaring - een uurtje lopen op eigen tempo – kunnen altijd aansluiten bij één van onze loopgroepen. Voor meer informatie stuur je een mailtje via het contactformulier.