Great Breweries

Ben je een loper of wandelaar? En ben je op zoek naar een sportieve uitdaging met net dat tikkeltje meer?

Goed nieuws! De Great Breweries Marathon biedt je een stevige sportieve challenge, gekoppeld aan het beste dat België te bieden heeft!

Net zoals de Bordelezen trots zijn op hun exquise wijnen en dat al meer dan 30 jaar lang bewijzen met de organisatie van hun Marathon du Médoc zijn ook wij Belgen trots op de rijke en gevarieerde waaier bieren die ons land te bieden heeft. Vroeg of laat moest ook die liefde uitmonden in de organisatie van een marathon. Samen met de Belgische ‘Great Breweries’ - Duvel Moortgat, Palm Belgian Craft Brewers en Brouwerij Bosteels – schotelen we jullie een uitdagende & sportieve ontdekkingtocht voor!

We nemen jullie mee op een tocht van 42 km of 25 km dwars door (en dat mag je letterlijk nemen!) deze prachtige brouwerijen van onschatbare cultuurhistorische waarde. Onderweg denken we uiteraard aan de versterking van de innerlijke mens en krijgen deelnemers de kans om te genieten van de talrijke edele bieren die deze brouwerijen rijk zijn. Als klap op de vuurpijl belonen we alle finishers met een rijkelijk gevulde biermand!

 

Minstens één jogger van de groep van Timmy/Jeroen doet hier aan mee.

Datum: 
zondag, 5 juni, 2016 (Hele dag)
Te: 
Puurs