mei 2015

Ifam meeting - Oordegem 23/05/15

Na hun bronzen medaille op het BK 10000m hebben Nick Van Peborgh en Roel Wouters opnieuw schitterende resultaten behaald tijdens de IFAM meeting zaterdag te Oordegem.

De omstandigheden waren voor beiden gunstig voor een 5000m wedstrijd : windstil en een ideaal wedstrijdverloop. Reken daar nog de vorm van de dag bij en de goesting om er iets van te maken en … bingo !

AAS-meeting Ekeren 30/05/2015

De resultaten staan online en kan je hier terugvinden. Proficiat aan alle atleten en bedankt aan alle trainers, juryleden en helpers om er een geslaagde middag van te maken!

Op zaterdag 30 mei 2015 organiseert AC Break opnieuw één van de 9 wedstrijden van het AAS-Criterium. Dit jaar kunnen ook cadetten deelnemen aan dit criterium!

AC BREAK jogging met brunch

Brunch

Op zondag 07/06/2015 organiseert AC BREAK voor de eerste keer een jogging met brunch voor al haar leden. Ook familie en/of vrienden kunnen meelopen of aanschuiven bij de brunch. De lopers kunnen kiezen tussen een afstand van 5 of 10km.

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Alle informatie over de brunch, de jogging en het inschrijvingsformulier kan je hier terugvinden.

 

Jogging met brunch

Brunch

Op zondag 07/06/2015 organiseert AC Break een jogging van 5 km en 10 km in het Peerdsbos met daarna een lekkere, gezonde brunch in het cafetaria van het Louis De Winter Stadion.  Leden van onze Club zijn welkom met familie en vrienden. Voor deze laatste blijft het cafetaria geopend tijdens de jogging.  Zij kunnen ook meejoggen als ze willen.