Zomerkalender

Uit het ruime wedstrijdaanbod, zowel op de piste als op de weg, van de clubs van de Vlaamse Atletiekliga hebben we er een aantal uitgepikt waaraan we in clubverband willen deelnemen. Voor de jeugdatleten proberen we naar deze wedstrijden zoveel als mogelijk om samen te rijden. Houd deze pagina's zeker in het oog: ze zullen geregeld geüpdated worden als meer informatie bekend is.

  • Elk jaar neemt AC BREAK deel aan de verschillende wedstrijden van de Beker van Vlaanderen.
  • Voor Ben/Pup/Min is er het traditionele AAS-criterium. Na het sportkamp is er in Brasschaat en Ekeren een Kids' Athletics meeting. En ook op de Ereprijs Frans Laureyssens is er een programma voor de Ben/Pup/Min. Bij de Kapittelloop en de Kom op tegen Kankerloop wordt er telkens een Kids' run georganiseerd. De pupillen en miniemen nemen deel aan de Beker van Vlaanderen. Voor Ben/Pup/Min worden er tijdens het zomerseizoen een aantal wedstrijden georganiseerd in het kader van het clubkampioenschap.
  • Atleten vanaf cadet bepalen hun programma in samenspraak met de trainer. De volledige zomerkalender vind je op de website van de VAL. We verwachten natuurlijk een grote deelname aan onze eigen open meeting en Ereprijs Frans Laureyssens. Hun clubkampioenschap wordt georganiseerd eind september. Nieuw dit jaar is dat ook het AAS-criterium open staat voor cadetten! 
  • Voor afstandslopers die de weg boven de piste verkiezen, organiseren we de Kapittelloop en de Kom op tegen Kankerloop. De loopkalender van de joggers kan ook als inspiratiebron dienen, net als de zomerkalender van de VAL.
  • Voor alle categorieën zijn er tal van kampioenschappen. Een overzicht van de provinciale, Vlaamse en Belgische kampioenschappen op de piste en op de weg vind je op onder 'kampioenschappen'.