oktober 2018

Wintertrainingen kern Ekeren

Tijdens de herfstvakantie is er een aangepaste trainingsregelen in kern Ekeren: er is enkel training op woensdag 31 oktober 2018.

Vanaf maandag 5 november 2018 starten we met de wintertrainingen en veranderen de trainingsuren en -locaties. De nieuwe uren kan je hier terugvinden.

Vergeet je fluovestje niet voor de trainingen die starten aan de piste!

Clubkleding - webshop

We zien al vele atleetjes de nieuwe clubkleding dragen op training en voor/na de wedstrijden. Graag willen we jullie aandacht nog eens vestigen op deze webshop.

De kleding is geschikt voor op training of voor het loslopen voor en na de wedstrijd. Met deze kleding hopen we dat onze atleten als groep herkenbaar zijn op wedstrijden.

We hebben een webwinkel opgestart waar je als lid kleding met het logo van de club kan aankopen. Je vindt er T-shirts met lange en korte mouwen, sweaters met en zonder kap, en ook gadgets aan democratische prijzen. Alles verloopt via deze site https://shop.spreadshirt.be/1151172: bestelling, levering en betaling.

Quiz is in the air 24/11/2018

AC Break organiseert op zaterdag 24 november 2018 een leuke algemene quiz. Het enige wat je die avond nodig hebt: een ploeg van 5 personen, voldoende dorst en een paar weetjes over de meest uiteenlopende thema's.
Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je snel in.
 
Inschrijven kan via het contactformulier (atletiek Ekeren of Brasschaat).
Je ploegnaam en de naam van een verantwoordelijke van de ploeg is voldoende.
Het inschrijvingsgeld bedraagt 25 euro per ploeg. De opbrengst gaat integraal naar de algemene werking van onze joggers en atleten. 
 
Wij kijken alvast uit naar deze leuke avond.
 
Deuren: 19.30u
Start quiz: 20u
Locatie: kantine AC Break - Louis De Winterstadion

Wafelslag 2018

Voor de 4e keer organiseert Break een wafelslag! De verkoop van vanille-, chocolade- en gecombineerde wafels (dozen van 700 g, aan 6 € per doos) liet ons enkele jaren geleden toe om te investeren in wandrekken. De opbrengsten van de wafelslag van dit jaar zullen geïnvesteerd worden in sportmateriaal. De wafelslag gaat van start in de week van 16 oktober. De trainers zullen briefjes en bestelbonnen uitdelen. Er zullen ook bestelbonnen ter beschikking liggen in de kantines. De actie loopt tot na de herfstvakantie (16 November). Dan moeten de bestellingen binnengebracht worden.

Omnisport

Beste (ex-)atleet, ouder, sympathisant,

Als je de voorbije maand minstens één keer hebt gezegd dat je wel (terug) wat meer wilt sporten (maar het nog niet hebt gedaan), is deze mail exact voor jou bedoeld. AC Break start na het herfstverlof een omnisport-aanbod op voor sociale sporters (M/V/X) vanaf 20 jaar.

Dat ben ik! Wat mag ik verwachten? Elke week een andere sport, maar wel altijd plezant samen zijn, zweten en nadien proberen om de opgedane dorst te lessen in onze kantine. Af en toe een wedstrijdje maar niet competitief en zeker niet te serieus.

Pagina's