385 lopers maken van GP Gielens-Kom op tegen Kankerloop groot succes

De GP Gielens-Kom op tegen Kankerloop heeft de verandering van datum goed verteerd. De eerste editie op de nieuwe vaste datum 1 mei bracht niet enkel (onverwacht) mooi weer, maar ook een massaal grote opkomst! Mede dankzij de evenzeer succesvolle 1e editie van “Ekeren sport" in het Hagelkruispark waren er zeer veel daginschrijvingen te noteren. De kinderloop op het Hagelkruispark bracht alvast meer dan 100 enthousiaste atleten-in-spe op de been.
 
Maar liefst 385 lopers haalden de aankomst op het parcours door de Ekerse straten, dat opgevrolijkt werd door onze drummers en de “Clan hay pipe band”. Winst in de 5km was voor Tim Valkeneers, Ingrid Van Giel was de snelste vrouw op deze afstand. Op de 10km mocht Ramdan Snoussi opnieuw zegevieren in een zeer sterke 30’36”. Tweede en derde telkens voor atleten van BREAK: Hans Nuyts en Tom Van Dyck. Bij de vrouwen was Elly Kerstens de winnares voor Els Devadder en BREAK-atlete Stephanie Van Landeghem.
 
Dankzij deze opkomst kunnen we ook een mooie bijdrage schenken aan Kom op tegen Kanker! Wij danken alvast alle deelnemers voor hun deelname, maar ook onze medewerkers voor hun inzet en enthousiasme.