Kapittelloop 2017

Logo Kapittelloop

De resultaten van de Kapittelloop staan online. Zie onderaan deze pagina bij de bijlagen.

Wij danken alle deelnemers, medewerkers, de gemeente, sportraad en de sponsors. Kijk zeker even op hun website door te klikken op hun logo. Door de medewerking en steun van deze lokale handelaars kunnen wij een organisatie als de Kapittelloop mogelijk maken.

De Kapittelloop vindt in 2017 plaats op zaterdag 2 september.

De hoofdwedstrijd is een 10 miles. Voor elke deelnemer aan de 10 miles ligt er een loopshirt klaar. Daarnaast wordt een wedstrijd over 8 km georganiseerd, en een wedstrijd van 4 km. De wedstrijden vinden  plaats in het centrum van Brasschaat. Bovenal blijft de Kapittelloop een sportief evenement voor iedereen.

Natuurlijk ontbreekt een Kids' Run niet op het programma, met afstanden van 400 m en 800 m. En speciaal voor families, bedrijven en verenigingen is er een aflossing met 4 lopers. Elke loper legt een ronde af van 4 km. Brasschaat engageert zich als 'gezonde gemeente'. Wie is de fitste, gezondste familie, bedrijf of vereniging?

De Kids' Run start om 19u00 op de verkeersvrije Bredabaan. De andere wedstrijden gaan gezamenlijk van start om 19u15. Er werd een snelle omloop van zo'n 4 km uitgetekend op en rond de Bredabaan, met start en aankomst aan de kerk van Brasschaat.

Ook nu ondersteunt AC BREAK een goed doel met dit evenement. Dit jaar schenken we per inschrijving 1 € aan de 'cliniclowns'.

Sluitingsdatum voorinschrijvingen: 28 augustus - zie onderaan deze pagina voor het inschrijvingsformulier. Inschrijven ter plaatse is ook mogelijk, vanaf 17u00 in het Louis De Winterstadion in het park van Brasschaat. Elke deelnemer aan de 10 miles krijgt een loopshirt. Om 18u45 worden de inschrijvingen ter plaatse afgesloten.

 

Programma

 

17u00: begin daginschrijvingen in het Louis De Winterstadion.

Startuur Onderdeel Voorinschrijving Daginschrijving
19u00 Kids' Run 400m gratis gratis
19u05 Kids' Run 800m gratis gratis
19u15 10 miles 12 €* 15 €*
19u15 8 km 6 € 8 €
19u15 4 km 4 € 6 €
19u15 aflossing 16 € 24 €
* met loopshirt
 
Alle wedstrijden starten ter hoogte van de kerk van Brasschaat-Centrum. Ook de aankomst is aan het kerkplein. Omdat de Bredabaan om 22u00 weer vrij gemaakt moet zijn voor het verkeer, dienen we voor de 10 miles een tijdslimiet te hanteren van 2 uur en 15 minuten.

 

Meer informatie

 

     

 

Met dank aan onze hoofdsponsors:

                                                     De Wingerdstok    

 

 

                       Hotel Tychon

 

Met dank aan onze sponsors:           

                                                           

 

                            

 

Met dank aan onze clubsponsors:

                                          

 

Datum: 
zaterdag, 2 september, 2017 - 19:00
Te: 
Brasschaat
In clubverband: 
ja